Nyomtatás

MEGHÍVÓ a Fenntartható építészet útmutató c. gyakorlati kézikönyv bemutatójára

2014.12.12. Írta:

2014. december 16., 11 óra, Építészpince - 

A fenntarthatóság az építészetben, az építésben is megkerülhetetlen kategóriává vált. Erőforrásaink szűkössége arra szorít minket, hogy tanuljunk meg kevesebb energiát hatékonyabban felhasználva élni – és építkezni.

Az energiafogyasztás optimalizálását úgy érhetjük el, ha sikerül épületeink energiahatékonyságát a maximumig fokozni, s párhuzamosan az energiaigényüket csökkenteni. Ehhez kézzelfogható megoldásokra van szükség.

Az EUROPÉER Alapítvány és a Regionálna rozvojová agentúra Dolny Zemplín együttműködésében, az európai uniós SUSTAIN Projekt keretében elkészült Fenntartható építészet útmutató, valamint A fenntartható építészet lehetőségei a bérlakás-építésben című tanulmány az elméleti magyarázatok mellett gyakorlati műszaki és finanszírozási tanácsokat ad.

A Társaság a Lakásépítésért, Lakásfelújításért Egyesület partnerként vett részt a Fenntartható építészet útmutató, valamint A fenntartható építészet lehetőségei a bérlakás-építésben című tanulmány létrehozásában.

MEGHÍVÓ

2014. december 16-án, kedden 11.00 órakor

a projektzáró rendezvényre és a könyvbemutatóra.

Helyszín:
Építészpince, 1088 Budapest Ötpacsirta utca 2.

Előadók:
Drescher László, a SUSTAIN magyar-szlovák határmenti Projekt projektvezetője
Ertsey Attila építész DLA, a Fenntartható építészet útmutató és A fenntartható építészet lehetőségei a bérlakás-építésben című tanulmány egyik szerzője

Minden résztvevő számára felajánlunk egy példányt a Fenntartható építészet útmutatóból.

Regisztráció itt.