Életérzés a tetőtérben - TETŐAkadémia 2015

2015.05.11. Írta:

Az idei évben a TETŐAkadémia tematikája eltér a szokványostól, újra olyan kapcsolódó területek összefogására törekszünk, amelyek túlmutatnak a műszaki megoldások, a technológia kérdésein. Idei témánk az emberi tényezőre, az életérzésre helyezi a fókuszt, melynek mottója: „Életérzés a tetőtérben, élhető lakóterek a tető alatt ".

A konferencia kiemelt kulcselőadása a tetőtérhez kapcsolódó átfogó kérdésekkel foglalkozik, kitekintést nyújt a magyar házépítési szokásokhoz kapcsolódó kulturális és szociális felvetésekhez. Hogyan változik a fizetőképes kereslet és ízlés függvényében a lakóházak szerkezete, stílusa, milyen irányzatok divatosak a mai Magyarországon. A bevezető előadásra meghívott vendégünk nemzetközileg is elismert elismert szakember, Hann Endre(Medián).
A kapcsolódó szakmai előadások az elhangzott felvetéseket járják körül a különböző szakterületek sajátosságainak figyelembe vételével, az egyes gyártók ide kapcsolódó kérdéseivel összhangban. A gyártók az ehhez a témához szorosan kapcsolódó területeket, illetve a hatásokat vizsgálják amelyek egységes, műszakilag korrekt megoldásokat eredményeznek egy jól működő komfortos egészérdekében. A konferencia a már
hagyományosnak számító budapesti helyszínnel zárja a négy alkalomból álló idei sorozatot, de előtte Győr, Debrecen és Pécs adnak otthont a rendezvénynek. A szervezők, az Alukönigstahl, a BACHL, a Rheinzink, a ROTO, a TONDACHés a Weishaupt olyan előadásokkal jelentkeznek, amelyek bizton számíthatnak a hallgatóság érdeklődésére. A rendezvényt kiállítás kíséri a MÉSZ jóvoltából, a társkiállítók között a Dirickx, a Schiedel és a Fischerlesznek vendégeink.

Helyszínek:

Győr - 2015. május 7., csütörtök
Pécs - 2015. május 14., csütörtök
Debrecen - 2015. május 21., csütörtök
Budapest - 2015. június 2., kedd

További információ: www.tetoakademia.hu

Hírek archivum