RenoPont – Energetikai Otthonfelújítási Központ: ismerje meg!

2022.09.08. Írta:

Felújításokkal az elszabadult rezsiárak ellen - kihívások és lehetőségek az energiahatékony otthonfelújítások terén. A Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete (HuGBC) által ismét megrendezendő Nemzetközi Zöld Építés Hete rendezvénysorozat keretében találkozhat a RenoPont - Energetikai Otthonfelújítási Központ szakértőivel, akik válaszolnak az energiahatékonysági korszerűsítéssel kapcsolatos kérdésekre. 

“Az energiatudatosság otthon kezdődik.” Üzeni a RenoPont Energetikai Otthonfelújítási Központ szlogenje, ami nem is lehetne ennél időszerűbb most, amikor sokan először szembesülnek a megemelkedett rezsiszámláikkal. A leghatékonyabb módja az energiaköltségek lefaragásának, az otthonfelújítás, amihez azonban nemcsak pénz, hanem eligazodás is szükséges, a jogi, műszaki, pénzügyi információk tengerében.

Csakhogy az energetikai felújítások összetettsége sokféle szakismeretet igényel, egy rossz döntés pedig nagy mértékben megnövelheti a költségeket. De ha nem is siklik félre, akkor is rengeteg utánajárással, bizonytalansággal, kérdéssel, döntéshelyzettel járhat egy felújítás, ilyenkor pedig jó, ha van segítség. Ezt az igényt felismerve, nyugat-európai példákra támaszkodva jött létre a RenoPont Energetikai Otthonfelújítási Központ, európai uniós projektből finanszírozva, ahol egy helyen műszaki, pénzügyi és jogi segítséget kapnak a felújítók.

A RenoPontban szervezett 1,5 órás programunkra energetikai felújítással foglalkozó szakembereket és a fejújítani szándékozókat egyaránt várjuk:Ezekre a kérdésekre biztosan választ adnak a szakértők:

  • Önnek is nehéz a számtalan motiváció ellenére belevágnia a felújításba? Nincs ezzel egyedül, választ kap a miértekre.
  • Megtudja, pontosan miben kaphat segítséget a RenoPonttól, hogyan lesz könnyebb a döntés és zökkenőmentes az egész felújítási folyamat
  • Ha Ön szakember, pontos információt kap, hogyan tud csatlakozni a központ programjához

És az extrák:
- Energiahatékonysági kvíz
- Energiamegtakarítási kalkulátor tesztelése
- Lehetőség a RenoPont tanácsadás kipróbálására

Időpont: szeptember 12. hétfő 15.00-16.30
 Helyszín: 1088 Budapest, Gutenberg tér 2. (bejárat a Kőfaragó u. felől)

A Nemzetközi Zöld Építés Hete további programjairól további információk:  https://www.hugbc.hu/nemzetkozi-zold-epites-hete-2022 

Megjelent: 391 alkalommal Utoljára frissítve: 2022. szeptember 08., csütörtök 10:08

Blog archivum