OTP Társasházi Pályázat

2015.05.29. Írta:

A társasházak környezetének minőségi javítását, szépítését, rendezettebbé tételét, a közösségi élet kialakításának, fenntartását, a lakóépületek és a lakók biztonságát szolgáló fejlesztését, és ezeken keresztül a közösségi kezdeményezések ösztönzését célozza a OTP vissza nem térítendő támogatása.

A pályázaton minden olyan társasház és lakásszövetkezet részt vehet, amely a pályázat benyújtásának időpontjában rendelkezik OTP Bank bankszámlaszerződéssel.

Azok a társasházak és lakásszövetkezetek, akik jelenleg még nem rendelkeznek az OTP Banknál bankszámlaszerződéssel, számlanyitási akciónk keretében most 6 havi számlavezetési díj elengedése mellett megtehetik (részletek a pályázati kiírásban).

Pályázati díj és kategóriák

A pályázati díj formája: vissza nem térítendő támogatás. Pályázatot a pályázati céloknak megfelelő feladatokra az alábbi kategóriákban lehet benyújtani:
• Környezetvédelem
• Közösségépítés
• Életminőség-javítás

Díjazás kategóriánként
• első díj: 1.400.000 Ft (bruttó támogatási összeg)
• második díj: 800.000 Ft (bruttó támogatási összeg)
• harmadik díj: 400.000 Ft (bruttó támogatási összeg)

Garantált ajándék
Az OTP Bank az első 500 teljes körű pályázati anyagot benyújtónak a „Társasházi Háztartás" (THT) című szaklap 1 éves előfizetését adja ajándékba, mely előfizetésenként 10 lapszámot és a THT Sarokház Klubjának 3 konferenciáján való ingyenes részvételt biztosít.

A részvétel feltételeit és a további tudnivalókat a pályázati kiírásban olvashatják.

A pályázatok beküldési határideje: 2015. június 30.

A pályázati kiírás pdf-dokumentumként itt tölthető le.
A pályázati adatlap (szerkeszthető Word-dokumentumban) itt tölthető le..

Forrás: Házfórum

Blog archivum