Év Háza

Idén egy szolnoki családi ház lett a közönséggyőztes

2024.07.07. Írta:

Az Év háza 2024 pályázaton egy szolnoki ház nyerte a közönségszavazást a családi ház kategóriában. Mától egy héten át a középületekre lehet szavazni.

2024-ben 47 pályázat érkezett az Év háza díjra a családi ház és középület fő kategóriákban, illetve idén második alkalommal a társasház különdíjra is lehetett pályázni. A két fő kategóriában most a közönség is szavazhat az év legjobbjára.

A nagyközönség a két fő kategóriában, 20 családi ház és 22 középület közül választhatja ki az év legjobbját, természetesen a zsűri által odaítélt szakmai szervezetek és a támogatók különdíjai mellett. Szavazni a pályázat közösségi oldalán lehet.

A közönségszavazáson nyertes családi ház tervezői: Nánási Sándor és Horváth Ferenc. A házról további képek a pályázat közösségi oldalán láthatók. Ebben a kategóriában az OTP Ingatlanpont és az OTP Pénzügyi Pont  támogatta a közönségszavazást. A közönségszavazás nyertesei a szakmai zsűri által kiosztott díjaktól függetlenül részesülnek elismerésben.

középület kategóriában július 8. (hétfő) 11:00 és július 15.(hétfő) 16.00 között mondhatják el véleményüket szavazatukkal a pályázat közösségi oldalán az érdeklődők. Ebben a kategóriában a nagyközönség megkérdezését idén első alkalommal a Knauf Ceiling Solutions támogatása teszi lehetővé.

Megjelent: 138 alkalommal Utoljára frissítve: 2024. július 07., vasárnap 22:39

Blog archivum