Épül a Nagy család NagyCsaládi Háza

Épülnek a NagyCsaládi Házak - és lesz pályázat jövőre is

2014.09.04. Írta:

Épülnek a Nagycsaládosok Országos Egyesülete és a Wienerberger Téglaipari Zrt, valamint a Tondach Magyarország Zrt. által útjára indított NagyCsaládiHáz pályázat 2014-es nyerteseinek házai.

A fonyódi Kovács család már áprilisban megkezdhette a falazást. Náluk ugyanis az alapozás már készen volt, de az építkezés megtorpant, s a pályázat segítségével tudták folytatni a munkát. Arra törekszenek, hogy a házra inkább az építés során költsenek, vagyis készüljön minőségi alapanyagokból, és végül minél energiatakarékosabb legyen.

Nagyék is a pályázat támogatásával tudtak belevágni a házépítésbe Veszprém külterületén. Három kisgyermekükkel várják álmaik házának felépülését.

A 2014-es NagyCsaládiHáz pályázat támogatói között az Alföldi - Villeroy & Boch, a Kludi, a Pipelife, a Schiedel, a Tondach és a Wienerberger szerepel, akik az előző évek gyakorlatához híven 10 millió forint értékű, kiváló minőségű építőanyaggal támogatják a nyertes három vagy több gyermekes család házépítését. A támogató cégek biztosítják a családok számára a falazótéglákat, az áthidalókat, a födémrendszert, a kerámia tetőcserepeket, a tetőkiegészítőket, a kéményrendszert, a szanitereket, valamint az idei évben már a műanyag csöveket, a fűtésrendszert és a csaptelepeket is.

Jövőre is lesz pályázat! A „Nagy-Családi-Ház" – építési pályázat 2015-re 2015. január 15-ig várják a jelentkezéseket.

Pályázai információk a Nagycsaládosok Országos Egyesülete honlapján

Forrás: Wienerberger Zrt., Nagycsaládosok Országos Egyesülete, homeinfo

Megjelent: 2885 alkalommal Utoljára frissítve: 2015. augusztus 18., kedd 14:18

Blog archivum