Bálint Gábor nyertes pályázata Mapei Kft.

Átadták az év szakembere díjakat

2023.02.20. Írta:

Az Országos Építőipari Szakember Találkozón Budapesten pénteken átadták a kiemelkedő teljesítményeket elismerő év szakembere díjakat. Az első alkalommal átadott díj presztízsét emeli, hogy odaítéléséről a szakemberek közössége döntött.

A Mapei Kft. által alapított díjra öt kategóriában pályázhattak aktív kőművesek és burkolók, az elmúlt évben készített referenciamunkákkal. A beérkezett pályázatokat független szakmai zsűri bírálta el. Az eredményesen elbírált pályázatokról a Magyar Építőipari Szakember Közösség tagjai döntöttek titkos szavazással.

Az Év Szakembere Referencia díj 2022 nyertesei:

Lakossági projekt kategória: Bálint Gábor (pályázata: fürdőszobai épített mosdópult  üvegmozaik berakással, épített tükör üvegmozaik kerettel)

Medence és wellnesshelyiségek kategória: Kontra László (pályázata: üvegmozaikos termálmedence) 

Nem lakáscélú projekt kategória: Csiszér Zsolt (pályázata: IX. Budapest, Bakáts tér intarziás díszburkolata)

Pályakezdő kategória: Szántó Nándor (pályázata: fürdőszoba felújítás)

„Az építőipar fejlődése csak kiváló szakemberekkel biztosítható. Azért alapítottuk a díjat, hogy példaképeket keressünk, akiket a jövő generációi tudnak követni és akiknek a teljesítményét más szakemberek is elismerik. Szeretnénk lehetőséget biztosítani a kiemelkedő színvonalú munkát nyújtó szakembereknek, hogy munkáikat megismerjék, ezáltal növeljük az építőipari szakmák presztízsét, ezzel is segítve az építőipar kultúrájának fejlődését” – indokolta a díjalapítás okait Markovich Béla a Mapei Kft. ügyvezetője.

Az Év Szakembere Referencia Díjra 2022 felhívásra 97 pályázat érkezett. A benyújtott pályázatokat független szakmai zsűri bírálta el. A zsűri tagjai Hajduk Márta, a Duoflex-Pool Kft. ügyvezetője, Ratskó István, a Ratskó-Bau Kft. tulajdonosa, Kincses Péter, a Magyar Építők értékesítési vezetője és Czank György, a BKSZC Schulek Frigyes Két Tanítási Nyelvű Építőipari Technikum igazgatóhelyettese voltak. A díjak odaítéléséről több száz építőipari szakember döntött titkos szavazással.

Forrás: Mapei Kft.

Megjelent: 401 alkalommal Utoljára frissítve: 2023. február 23., csütörtök 13:46

Blog archivum